KYNÄRUISKUMAALAUS

Toimintaani kuuluu vahvasti myös kynäruiskumaalaus. Olen harrastanut kynäruiskumaalausta jo 15 vuotta. Teen uniikkia kynäruiskutaidetta kaikkiin maalattaviin kohteisiin. Töitäni voi nähdä esimerkiksi ajoneuvoissa, seinämaalauksina, tauluina, kypärissä, ja mihin vain mielikuvitus riittää. Persoonallinem maalaus on henkilökohtainen ja mieluinen lahja.

Maalauskohteita

  • maalaukset paperille, levyille, kankaalle, lasille, nahalle, puulle jne.
  • maalaukset auton- ja moottoripyörän osille, kypäriin jne.
  • seinämaalaukset kivi tai puuseinille
  • henkilöiden tai lemmikkien kuvat

Kypärämaalaukset

Jos pyörän mukana tullut kypärä alkaa näyttään liian tavalliselta, tai haluat muuten kypäräsi ulkonäön vastaamaan pyöräsi ilmettä, ota ihmeessä yhteyttä. Suunnittelen  ja toteutan toiveesi mukaisesti yksilöidyt kypärämaalaukset kynäruiskulla.

Seinämaalaukset

Kaipaako ravintolasi, työpaikkasi saunatilat tai kokoushuone pientä piristystä arkeen? Suunnittelen ja toteutan sinulle juuri sopivat kynäruiskumaalaukset tiloihisi. Seinämaalauksissa maalauksen koko yleensä määrää sen näyttävyyden, joten mieti valmiiksi seinälle sopiva aihe ja ota yhteyttä, niin voimme yhdessä kartoittaa tiloihisi sopivan maalauksen.

Kynäruiskumaalaus ajoneuvoihin

Jos ajoneuvosi ilme on liian tavallinen ja haluat erottua sillä joukosta, niin kynäruiskumaalauksella teet sen varmasti. Voit pitää maalausta samalla sijoituksena, koska maalatun kohteen arvo ei laske ja sen saa myytyä aina eteenpäin, vaikka muu ajoneuvo hajoaisikin. Kynäruiskumaalaus ajoneuvossa on myös ehdoton tapa erottua näyttelyissä joukosta. Mieti valmiiksi ajoneuvoosi sopiva teema ja ota yhteyttä, niin kartoitamme sinulle sopivan kynäruiskumaalauksen ajoneuvoosi.