AJONEUVOVERHOILU

Henkilöautojen sisustus ja verhoilu

Takapenkin selkänojat

Henkilöautoista tyypillisin kohde on penkinpäällisten uusiminen kokonaisuudessaan nahalla.Vanhat penkit ovat yleensä epämukavat istua ja ne eivät erotu joukosta. Varsinkin tuning harrastajat haluavat penkkinsä sopivan auton muun värityksen mukaisesti. Teemme myös oviverhoiluun sopivat äänilaitteistojen sovitukset ja päällystämiset näyttelykuntoon. LCD-näyttöjen asennukset niskatukiin on myös erittäin suosittu kohde.

Vanhat klassikkoautot

Jenkkiharrastajien ja muiden klassikkoharrastajien keskuudessa sohvapenkkien ja muun sisustan entisöinti alkuperäiseen kuntoon on tärkeässä osassa, koska harvasta vanhasta amerikanraudasta löytyy enään virheettömiä penkkejä. Retroautot ja niiden sisustan uudistus onkin ollut viimeaikoina erittäin suosittua.

Lisäksi 80-luvun ”plyysi-tuunaus” on pilannut monen hienon alkuperäisen jenkkiauton, jossa sisustan uusiminen alkuperäistä muistuttavaksi muuttaa  auton ulkonäön aivan uuteen uskoon.

 

Asuntoautot, kuorma-autot ja muut työkoneet

Työkoneiden ja rekka-autojen yleisin muutos on penkin ergonomian parantaminen. Istumalla useita tunteja päivässä epämukavalla penkillä saa niskan ja selän kipeytymään. Meillä on mahdollisuus teettää sinulle juuri sopiva penkki, joka muotoilee istuma-asentoasi ja tukee selkääsi. Voit käydä ennen penkin lopullista valmistusta koeistumassa sen ja kertoa mielipiteitä miten haluat penkkiin lisätukea.

Moottoriajoneuvot

Moottoripyörät, mönkijät, mopot, ja muut ajoneuvot
Kaksipyöräisten penkit ovat monesti kuluneita ja huonoja istua. Samalla, kun uusimme penkin nahat, voimme tehdä penkistä myös ergonomisen ja tarpeen mukaan korottaa sitä. Voimme myös tehdä penkkiin merkkikohtaisen kohokuvioinnin, kuten esimerkkikuvassa näkyy.

 

 

Veneet

Veneiden kattokankaat kuluvat ja repeilevät ajan myötä käytössä ja niihin ei välttämättä löydy sopivia uusia kattoja. Meidän kautta onnistuu kattokankaiden uusiminen ja samalla myös niiden muokkaaminen sinulle sopivaksi. Voimme esim. lisää kankaaseen ikkunapaikkoja halutessasi.